κίνησις21

Στον αριθμό 21 στην οδό Ματρώζου στο Κουκάκι βρίσκεται η σχολή εδώ και 25 χρόνια.
Η οδός αυτή δεν είναι πολύ γνωστή ή κεντρική όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην Βεϊκου στον πεζόδρομο της Γεωργίου Ολυμπίου και καταλήγει στην Γενναίου Κολοκοτρώνη που οδηγεί στα Πετράλωνα.
Από το Μετρό Συγγρού Φίξ απέχει γύρω στα 8΄με 10΄με τα πόδια και πολύ κοντά μας στην Βεϊκου περνάει το τρόλεϋ.
Εδώ λοιπόν στην Ματρώζου 21 διδάσκουμε παιδάκια εφήβους και ενήλικες.
Τους δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συναντήσουν τον χορό την κίνηση τον ρυθμό την εκγύμναση.
Δουλεύουμε μαζί με τους μαθητές μας ανάλογα με την ηλικία τους και τις ανάγκες τους.
Στη σχολή κίνησις21 πιστεύουμε ότι όλοι μπορούν να ασχοληθούν με την κίνηση και το χορό, ανεξάρτητα από την ευλυγισία του σώματος, τη δύναμη, το βάρος, το ύψος ή την ηλικία.
Η σχολή χορού Κίνησις ιδρύθηκε το 1998 από τη Μαρουσώ Καραλέκα και είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος. Είναι μια σχολή απλή και λειτουργική που αποτελείται από δύο αίθουσες χορού, γραφείο και χώρο υποδοχής αποδυτήρια με ντους και τουαλέτες. Αυτά τα δεκατέσσερα χρόνια μέσα από τα μαθήματα της σχολής ήρθαν σε επαφή με τον χορό πολλά παιδιά νέοι ενήλικες αλλά και ηλικιωμένοι. Μικρές μας μαθήτριες έδωσαν με επιτυχία εξετάσεις στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τώρα φοιτούν εκεί έχοντας πολύ καλές επιδόσεις και προοπτικές. Όλοι οι δάσκαλοι που έχουν διδάξει η διδάσκουν ακόμα στη σχολή είναι πτυχιούχοι Ανώτερων Σχολών Χορού ή της Κρατικής. Είναι υπεύθυνοι επαγγελματίες που αγαπούν τη δουλειά τους κι έχουν μια επιτυχημένη πορεία στη διδασκαλία. Κάποιοι από αυτούς είναι χορογράφοι η χορευτές. Κάθε χρόνο στη σχολή εκτός από τα μαθήματα οργανώνουμε εκδηλώσεις για τα παιδιά και τους γονείς (Χριστούγεννα, Απόκριες ) και στο τέλος της σχολικής χρονιάς είτε στο χώρο της σχολής είτε στο θέατρο.

Ελάτε να γνωριστούμε!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.